Eurorepar Roosendaal

Burgerhoutsestraat 194
4702 BJ Roosendaal
0165 552 688

Openingstijden werkplaats

Ma- Vr : 08.00 tot 18.00
Za : 09.00 tot 12.00 uur

Service & Onderhoud

Elke auto heeft voor een goede en soepele werking regelmatig onderhoud nodig. In het instructieboekje of onderhoudsboekje van jouw auto geeft de fabrikant aan welk onderhoud er wanneer aan jouw auto moet worden uitgevoerd. Bij elke 20.000 km moeten bijvoorbeeld de bougies worden vervangen en bij iedere 40.000 km moet het brandstoffilter worden gecontroleerd. Als jij nu niet precies weet wanneer jouw auto de laatste onderhoudsbeurt heeft gehad, of jouw auto toe is aan een kleine beurt of een grote beurt, of vraag je je af of jouw auto wellicht nieuwe banden nodig heeft? Bel ons dan even op, dan kunnen wij je vast helpen.

Bij Eurorepar Roosendaal voeren we op vakkundige wijze al het onderhoud uit dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan jouw auto moet worden uitgevoerd. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en informeren we je wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn. Als jouw auto nog onder garantie is, behoud je bij ons altijd het recht op de garantie van de fabrikant, omdat wij ons aan alle richtlijnen van de fabrikant houden.

In onze werkplaats vind je de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk type auto kan worden gediagnosticeerd. Dit betekent dat wij niet alleen benzine- en dieselauto’s kunnen uitlezen, maar ook het uitlezen van een elektrische auto is voor ons geen enkel probleem. Wat er ook met de auto aan de hand is: wij lossen het probleem voor je op.

Scroll naar boven