Eurorepar Roosendaal

Burgerhoutsestraat 194
4702 BJ Roosendaal
0165 552 688

Openingstijden werkplaats

Ma- Vr : 08.00 tot 18.00
Za : 09.00 tot 12.00 uur

Airconditioning

Net als een koelkast werkt de airconditioning van een auto met een koudemiddel. Dit middel wordt door een circuit gepompt en koelt permanent het interieur van uw auto terwijl het de warmte afgeeft aan de buitenlucht.

Het aircosysteem van jouw auto is echter complex en moet regelmatig worden onderhouden. De compressor, de condensor, de verdamper en de filters moeten regelmatig worden gecontroleerd en eventueel vervangen om de goede werking van het systeem te garanderen.

De airconditioning is niet alleen belangrijk voor jouw comfort, maar ook voor jouw veiligheid. In de winter zorgt de airconditioning voor een efficiƫnte verwarming van het interieur en een snelle ontwaseming van de voorruit. Automatisch geregelde systemen zorgen daarnaast voor een constante temperatuur in het interieur, ongeacht de buitentemperatuur. Het aircosysteem filtert ook vuil, zoals stof en pollen, uit de interieurlucht.
Een servicebeurt voor de airconditioning bij Eurorepar Roosendaal zorgt ervoor dat jouw airconditioning weer optimaal werkt, je schone lucht inademt en je altijd kunt genieten van een ideale temperatuur in jouw auto. 

Scroll naar boven