Eurorepar Roosendaal

Burgerhoutsestraat 194
4702 BJ Roosendaal
0165 552 688

Openingstijden werkplaats

Ma- Vr : 08.00 tot 18.00
Za : 09.00 tot 12.00 uur

Reparatie

Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste diagnoseapparatuur. Onze monteurs kunnen dus technische en mechanische problemen bij alle automerken en modellen snel opsporen, ook bij elektrische auto’s.

Als onze monteur met de hulp van de diagnoseapparatuur het probleem heeft opgespoord, kan hij wanneer dat nodig is voor een oplossing terugvallen op de ondersteuning van een internationale organisatie. Hierdoor is er altijd genoeg kennis van zaken en kunnen we iedere storing oplossen. Bovendien zijn er voor bijna iedere auto Eurorepar onderdelen beschikbaar of zijn deze gemakkelijk te bestellen. Je betaalt voor deze onderdelen altijd een scherpe prijs en meestal zijn deze onderdelen bij ons op voorraad, of kunnen ze zeer snel geleverd worden.

Wij streven ernaar om mechanische problemen snel en efficiĆ«nt op te lossen met voor jouw auto ontwikkelde onderdelen uit ons assortiment. Zo kunnen wij jou een perfecte verhouding tussen kwaliteit, kennis en prijs bieden. Jij betaalt zo dus nooit teveel en je bent verzekerd van kwalitatief goede onderdelen voor jouw auto. 

voordelig onderhoud oudenbosch
Scroll naar boven