Eurorepar Roosendaal

Burgerhoutsestraat 194
4702 BJ Roosendaal
0165 552 688

Openingstijden werkplaats

Ma- Vr : 08.00 tot 18.00
Za : 09.00 tot 12.00 uur

Banden

De banden van de auto vormen de enige verbinding tussen jouw auto en de weg. Ze zijn dus van cruciaal belang voor jouw veiligheid. Banden zorgen voor grip op nat en glad wegdek en ze hebben effect op de wegligging en de remprestaties van jouw auto. Banden beïnvloeden niet alleen jouw veiligheid, maar ook het rijcomfort dat je in de auto ervaart. De mate van slijtage en de bandenspanning hebben namelijk invloed op de soepelheid van het rijgedrag van de auto. Het is dan ook belangrijk om regelmatig de banden van jouw auto te laten controleren en ze op tijd te laten vervangen.
Het is daarnaast aan te raden om de banden van jouw auto altijd goed op spanning te houden. Als je rijdt met de juiste bandenspanning, rijdt jouw auto soepeler en verbruikt de auto minder brandstof.

Bij Eurorepar Roosendaal staat jouw veiligheid voorop. Je kunt erop vertrouwen dat wij je deskundig advies geven, wat jouw budget ook is. Je kunt bij ons kiezen uit een brede selectie nieuwe banden voor jouw auto, tegen concurrerende prijzen. 

Scroll naar boven