Eurorepar Roosendaal

Burgerhoutsestraat 194
4702 BJ Roosendaal
0165 552 688

Openingstijden werkplaats

Ma- Vr : 08.00 tot 18.00
Za : 09.00 tot 12.00 uur

Mobiliteitspas

Met de Service Pas van Euro Repar Car Service heeft u écht voordeel in handen! De Service Pas biedt u het hele jaar door tal van klantvoordelen. U ontvangt de Service Pas voor slechts € 49,95 bij het uitvoeren van onderhoud.

Met de Service Pas van Euro Repar Car Service beschikt u over 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt Euro Repar Car Service ervoor dat u altijd mobiel bent én blijft. De mobiliteitsservice wordt uitgevoerd door de VHD alarmcentrale in samenwerking met Europ Assistance.
Zorgeloos autorijden, ook in de vakantie! Met de Service Pas van Euro Repar Car Service heeft u niet alleen 24/7 (kenteken gebonden) pechhulp voor uw auto maar ook voor uw caravan én aanhanger. Ook tijdens uw vakantie zorgt Euro Repar Car Service voor snelle en goede hulp bij onverhoopte pech.

Met de Service Pas van Euro Repar Car Service én in combinatie met uw jaarlijkse
onderhoudsbeurt is uw APK keuring, 4-gas meting en EOBD inclusief.

De afmeldkosten zijn exclusief.

Ga met een goed gevoel de zomer in en laat uw auto controleren op 10 belangrijke punten. Na de controle kunt u weer zorgeloos op weg.
Met een wintercheck weet je zeker dat je goed voorbereid het winterseizoen ingaat. Plan dus op tijd een afspraak bij uw Euro Repar Car Service garage zodat uw auto winterklaar is.
Met de Service Pas worden uw banden gecontroleerd op de bandenspanning en het bandenprofiel. De profieldiepte van uw banden moet volgens de wet minimaal 1.6mm zijn. Bij een lager bandenprofiel wordt uw remweg langer. De bandenspanning is ook van belang voor uw remweg en uw verbruik. Zorg er dus voor dat u regelmatig uw banden laat controleren.
Met de Service Pas van Euro Repar Car Service geniet u het hele jaar van extra service. Is uw ruitenwisservloeistof bijna op? Het olieniveau te laag? Wij vullen het niveau weer voor u aan. Maximaal 1,5 liter per jaar. Niet te combineren als korting bij de periodieke onderhoudsbeurt.
Euro Repar Car Service het multimerk autobedrijf waar wij Service en Advies met een Hoofdletter schrijven. Wij geven u eerlijk advies op basis van uw budget, ongeacht hoe oud, of van welk merk uw auto is. Wij staan altijd voor u klaar!
Scroll naar boven