Eurorepar Roosendaal

Burgerhoutsestraat 194
4702 BJ Roosendaal
0165 552 688

Openingstijden werkplaats

Ma- Vr : 08.00 tot 18.00
Za : 09.00 tot 12.00 uur

Eurorepar Car Service heet u welkom in Roosendaal

Er gaat wat veranderen in onze service. Vanaf 1 januari 2023 zijn u en uw auto van harte welkom bij Eurorepar Roosendaal aan de Burgerhoutsestraat 194 in Roosendaal.

Zoals u weet verandert de autobranche in hoog tempo. Veel familiebedrijven zijn in de afgelopen jaren opgegaan in grote holdings met showrooms door heel Nederland. Graag willen wij als familiebedrijf competitief en gezond blijven. Daarom hebben wij besloten om per 1 januari 2023 alle bedrijfsactiviteiten vanuit Oudenbosch te gaan verhuizen naar onze nabijgelegen vestiging Roosendaal.

Door de krachten van onze vestigingen te bundelen, zijn wij nog beter voorbereid op de veranderingen in de toekomst en kunnen wij u de beste service blijven bieden. Door het centraliseren van onze service kunnen de best mogelijke klantervaring bieden. Mede door de focus op elektrificatie zijn wij nu 100% gereed voor de komende jaren.

Wij waarderen dat u klant bent bij Eurorepar Car Service Oudenbosch en hopen van harte dat u met ons meeverhuisd. Uiteraard verhuizen onze medewerkers ook mee naar onze andere locaties.

Wat betekent dit voor u?

Voor u als klant verandert er gelukkig heel weinig. U behoudt natuurlijk uw Eurorepar mobiliteitspas met Pechhulp, ook verhuizen wij graag uw winterbanden die kosteloos kunnen worden opgeslagen bij Eurorepar Car Service Roosendaal.

Wij zullen er alles aan doen om u als zeer gewaardeerde klant zich thuis te laten voelen in Roosendaal, met dezelfde service en werkwijze die u van ons gewend bent.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via 0165 552 688

Scroll naar boven